Wash the eggs and dry them. Separate the whites from the yolks. Prepare the kiwi in advance: rinse, peel and puree in a blender until smooth. Place the finished mixture in a bowl, cover with cling film and put in the refrigerator. Prepare a slow cooker, a sieve and a freezer pan.
Яйца промойте, обсушите. Белки отделите от желтков. Заранее подготовьте киви: промойте, очистите от кожуры и перебейте в блендере до однородного пюре. Готовую массу переложите в миску, накройте пищевой пленкой и уберите в холодильник. Подготовьте мультиварку, сито и форму для заморозки.
Prepare the milk base. Pour milk and cream into the multicooker bowl and stir. Turn on the "Stew" or "Cook" mode and bring the mixture to a boil. Then mash the yolks with sugar and add them to the creamy milk mixture. Without closing the lid, cook the base until thickened, stirring constantly.
Подготовьте молочную основу. В чашу мультиварки влейте молоко и сливки, перемешайте. Включите режим "Тушение" или "Варка" и доведите смесь до кипения. Затем разотрите желтки с сахаром, добавьте их к сливочно-молочной смеси. Не закрывая крышку, варите основу до загустения, постоянно помешивая.
Prepare the ice cream. Pass the finished mixture through a sieve and cool to room temperature. Then pour the base into a freezer pan and place it in the freezer for 2 hours. After this, beat the ice cream and put it in the freezer for another 2 hours. At the end, add kiwi puree to the dessert and stir quickly until smooth, so that the ice cream acquires a pleasant color. After this, put the dessert in the freezer for 5 hours until completely frozen.
Приготовьте пломбир. Готовую массу пропустите через сито, охладите до комнатной температуры. Затем перелейте основу в форму для заморозки и отправьте ее в морозилку на 2 часа. После этого взбейте пломбир и уберите в морозилку еще на 2 часа. В конце добавьте к десерту пюре киви и быстро перемешайте до однородности, чтобы пломбир приобрел приятный цвет. После этого уберите десерт в морозилку на 5 часов до полного застывания.
Serve this delicious dessert in bowls or glasses. To make the dish more interesting, use raspberry syrup and nuts for decoration.
Аппетитный десерт подавайте в креманках или бокалах. Чтобы блюдо смотрелось интереснее, используйте для украшения малиновый сироп и орехи.