To serve, rinse the strawberries and separate the berries from the green “tails.” To prevent strawberries from getting too dry, place them in the refrigerator. Grate the chocolate. Prepare your mixer and freezer pan.
Клубнику для подачи промойте, отделите ягоды от зеленых «хвостиков». Чтобы клубника не заветрилась, поместите ее в холодильник. Шоколад натрите на терке. Подготовьте миксер и форму для заморозки.
Make the ice cream base. In a deep bowl, mix yogurt, buttercream and honey. Using a mixer, beat the mixture for 2-3 minutes until it becomes smooth and fluffy.
Сделайте основу для мороженого. В глубокой миске смешайте йогурт, сливочный крем и мед. Используя миксер, взбейте смесь на протяжении 2-3 минут, чтобы она стала однородной и воздушной.
Send the dessert to freeze. Pour the finished mixture into a form for freezing, then put it in the freezer for 6 hours. Stir the dessert every half hour to prevent ice crystals from forming.
Отправьте десерт замораживаться. Готовую массу перелейте в форму для заморозки, после чего уберите в морозильную камеру на 6 часов. Каждые полчаса перемешивайте десерт, чтобы в нем не образовывались кристаллики льда.
Serve the delicious ice cream with yogurt in bowls. Use strawberries and chocolate as decoration.
Аппетитный пломбир с йогуртом подавайте в креманках. В качестве украшения используйте клубнику и шоколад.