Peel the watermelon pulp from seeds and peel, then grind it with a blender. Also, for cooking, prepare a mixer and a form for freezing.
Очистите арбузную мякоть от косточек и кожуры, после чего измельчите ее блендером. Также для приготовления подготовьте миксер и форму для заморозки.
Prepare the base for the ice cream. Pour the cream into a separate bowl and beat it with a mixer until light peaks form. Add powdered sugar there and beat again. Then combine the mixture with watermelon pulp, beat again until smooth.
Приготовьте основу для пломбира. В отдельную миску влейте сливки, взбейте их миксером до легких пиков. Туда же добавьте сахарную пудру, взбейте еще раз. Затем соедините смесь с арбузной мякотью, снова взбейте до однородности.
Prepare the ice cream. Transfer the finished creamy watermelon base into a freezer pan. Place dessert in the freezer for 30-60 minutes. Then stir the dessert with a spoon to prevent ice from forming. After this, put the ice cream in the freezer for 4-5 hours.
Приготовьте пломбир. Переложите готовую сливочно-арбузную основу в форму для заморозки. Поместите десерт в морозилку на 30-60 минут. Затем перемешайте десерт ложкой, чтобы в нем не образовывался лед. После этого уберите пломбир в морозилку на 4-5 часов.
Place the finished ice cream in a bowl or small saucer. Use a slice of watermelon as a decoration: cut a small part from it and carefully place it next to the dessert.
Готовый пломбир переложите в креманку или маленькое блюдце. В качестве украшения используйте дольку арбуза: отрежьте от нее небольшую часть и аккуратно выложите рядом с десертом.