Refrigerate the cream and condensed milk. Prepare a freezer pan, mixer and blender.
Охладите сливки и сгущенное молоко. Подготовьте форму для заморозки, миксер и блендер.
Prepare the base for the ice cream. Pour sugar into a saucepan, add rosemary and pour milk. Bring to a boil and leave covered for 1 hour. Remove the rosemary.
Подготовьте основу для пломбира. В сотейник насыпьте сахар, добавьте розмарин и залейте молоком. Доведите до кипения и оставьте настояться под крышкой на 1 час. Уберите розмарин.
Prepare the whipped cream. Combine the cream with condensed milk and beat with a mixer for 5 minutes.
Приготовьте взбитые сливки. Соедините сливки со сгущенным молоком и взбейте миксером в течение 5 минут.
Prepare the ice cream. Combine cream, milk and half the raspberries. Beat with a mixer for another 5 minutes. Add the remaining raspberries and mix thoroughly.
Приготовьте пломбир. Соедините сливки, молоко и половину малины. Взбивайте миксером еще 5 минут. Добавьте оставшуюся малину и тщательно перемешайте.
Freeze the ice cream. Pour the ice cream into a form for freezing, put it in the freezer for 6 hours. Every hour, take out and punch the ice cream with a blender.
Заморозьте пломбир. Перелейте пломбир в форму для заморозки, уберите в морозилку на 6 часов. Каждый час доставайте и пробивайте пломбир блендером.
Serve the rosemary ice cream garnished with raspberries and a sprig of rosemary.
Подавайте пломбир с розмарином, украсив его ягодами малины и веточкой розмарина.