Wash the melon, remove the peel and seeds. To serve, cut the melon into small slices. Cool the cream. Prepare a mixer, blender and freezer pan.
Дыню помойте, очистите от кожуры и семян. Дыню для подачи нарежьте маленькими ломтиками. Охладите сливки. Подготовьте миксер, блендер и форму для заморозки.
Prepare melon puree and whip cream. Cut the melon into small pieces and blend with a blender until smooth, about 3 minutes. Using a mixer, beat the cream with powdered sugar until stiff peaks form.
Приготовьте пюре из дыни и взбейте сливки. Дыню порежьте на небольшие кусочки, перебейте блендером до однородного состояния примерно 3 минуты. Миксером взбейте сливки с сахарной пудрой до устойчивых пиков.
Prepare the ice cream. Combine whipped cream and melon puree, mix thoroughly. Transfer to a freezer pan. Place the ice cream in the freezer for 2 hours. Then remove and blend with a blender. Repeat this step 3 times.
Приготовьте пломбир. Соедините взбитые сливки и пюре из дыни, тщательно перемешайте. Переложите в форму для заморозки. Уберите пломбир в морозилку на 2 часа. Затем достаньте и перебейте блендером. Повторите этот шаг 3 раза.
Serve the ice cream garnished with melon slices.
Подавайте пломбир, украсив его кусочками дыни.