Wash and peel the bananas. Prepare a freezer pan, blender and mixer.
Бананы помойте и почистите. Подготовьте форму для заморозки, блендер и миксер.
Prepare milk and bananas. Pour the baked milk into the mold where the ice cream will be frozen and put it in the freezer for 2 hours. Cut the bananas into thin slices and also place in the freezer for 2 hours. Then puree the frozen bananas in a blender.
Подготовьте молоко и бананы. Топленое молоко налейте в форму, где будет замораживаться пломбир, и уберите в морозилку на 2 часа. Бананы нарежьте тонкими кружочками и также отправьте в морозилку на 2 часа. Затем перебейте замороженные бананы блендером.
Prepare the ice cream. Remove the milk from the freezer and beat it with a mixer with powdered sugar for 5 minutes. Add bananas and beat for another 5 minutes. Melt the chocolate in a water bath, add to the ice cream, mix thoroughly. Place in the freezer for 1 hour.
Приготовьте пломбир. Достаньте молоко из морозилки и взбейте его миксером с сахарной пудрой в течение 5 минут. Добавьте бананы и взбивайте еще 5 минут. Шоколад растопите на водяной бане, добавьте к пломбиру, тщательно перемешайте. Уберите в морозилку на 1 час.
Bring the ice cream to readiness. Remove the ice cream from the freezer and puree with a blender. Place in the freezer for 1 hour. Repeat this step 6 times.
Доведите пломбир до готовности. Достаньте пломбир из морозилки, перебейте блендером. Уберите в морозилку на 1 час. Повторите этот шаг 6 раз.
Serve the ice cream with baked milk, garnishing it with white chocolate cubes.
Подавайте пломбир с топленым молоком, украсив его кубиками белого шоколада.