Prepare the ingredients for the waffle ice cream. Cool the cream.
Подготовьте продукты для пломбира с вафельным коржами. Сливки охладите.
Prepare the mixture for freezing. Whip the cream until soft and fluffy peaks form, 3-4 minutes. The whipped cream should not drip off the paddle or whisk. Pour in condensed milk. Beat for another 20-30 seconds.
Подготовьте массу для замораживания. Взбейте сливки до мягких и воздушных пиков 3-4 минуты. Взбитые сливки не должны стекать с лопатки или венчика. Влейте сгущенное молоко. Взбивайте еще 20-30 секунд.
Make a waffle ice cream. In a springform pan, place one cake layer. Pour the freezing mixture on top. Then place the second cake layer. Place in the freezer for 4-5 hours.
Сделайте пломбир с вафельными коржами. В разъемную форму, выложите один корж. Сверху вылейте массу для замораживания. Затем выложите второй корж. Уберите в морозильную камеру на 4-5 часов.
Cut the ice cream with waffle layers into portions, pour over the chocolate topping, and sprinkle with nuts.
Пломбир с вафельными коржами разрежьте на порционные кусочки, полейте шоколадным топингом, посыпьте орехами.