Rinse the eggs and dry with paper towels. Then separate the whites from the yolks. Place the yolks in the refrigerator for 25 minutes. Prepare a non-stick pan, mixer, strainer and freezer pan.
Яйца промойте и обсушите бумажными полотенцами. Затем отделите белки от желтков. Желтки поместите в холодильник на 25 минут. Подготовьте кастрюлю с антипригарным покрытием, миксер, сито и форму для заморозки.
Prepare your ingredients. Pour the cream into the pan and add vanilla. Place the pan over medium heat to warm up. Remove the mixture from the heat as soon as the first bubbles begin to appear. Next, add sugar to the mixture and mix thoroughly until the particles are completely dissolved.
Подготовьте ингредиенты. Влейте в кастрюлю сливки, туда же добавьте ваниль. Поставьте кастрюлю на средний огонь прогреваться. Снимите массу с огня, как только начнут появляться первые пузырьки. Далее добавьте в смесь сахар, тщательно перемешайте, чтобы частицы полностью растворились.
Prepare the base. Beat the cooled yolks with a mixer until foamy. Pass the creamy mixture through a sieve, then carefully add it to the yolks. Then thoroughly mix the ingredients with a mixer to obtain a homogeneous vanilla cream.
Приготовьте основу. Охлажденные желтки взбейте миксером в пену. Сливочную массу пропустите через сито, после чего аккуратно добавьте ее к желткам. Затем тщательно перемешайте ингредиенты миксером, чтобы получился однородный ванильный крем.
Set the ice cream to freeze. Pour the resulting creamy vanilla mass into a form for freezing. Cover it tightly with a lid, then put it in the freezer for 8 hours.
Поставьте пломбир замораживаться. Полученную сливочно-ванильную массу перелейте в форму для заморозки. Плотно закройте ее крышкой, после чего поставьте в морозилку на 8 часов.
Serve vanilla ice cream in bowls. Use cookies as decoration: crush them into crumbs, then sprinkle on the dessert.
Ванильный пломбир подавайте в креманках. В качестве украшения используйте печенье: измельчите его в крошку, после чего посыпьте десерт.