Prepare ingredients for ice cream with nuts. Cool the cream.
Подготовьте продукты для пломбира с орехами. Сливки охладите.
Prepare the nuts. Roast cashews and peanuts in a dry frying pan. Grind into fine crumbs using a mortar. You can also place the nuts in a bag and roll them around with a rolling pin.
Подготовьте орехи. Обжарьте кешью и арахис на сухой сковороде. Измельчите в мелкую крошку при помощи ступки. Также можно поместить орехи в пакет и пройтись скалкой.
Prepare a nut ice cream. Beat the cream and sugar at medium speed. Add chopped nuts, stir. Place the mixture in a container and refrigerate for 4-5 hours.
Приготовьте пломбир с орехами. Сливки взбейте с сахаром на средней скорости. Добавьте измельченные орехи, перемешайте. Выложите массу в контейнер, уберите в холодильник на 4-5 часов.
Using a regular or special spoon, form the ice cream with nuts into balls and place in bowls.
С помощью обычной или специальной ложки сформируйте из пломбира с орехами шарики и разложите по креманкам.