Rinse mint and berries for serving and dry. Prepare a blender and freezer pan.
Мяту и ягоды для подачи промойте, обсушите. Подготовьте блендер и форму для заморозки.
Prepare the base for the ice cream. Place frozen berries in a blender bowl. Add cream, honey and mint there. Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Подготовьте основу для пломбира. Переложите замороженные ягоды в чашу блендера. Туда же добавьте сливки, мед и мяту. Тщательно перебейте ингредиенты до однородной консистенции.
Prepare the ice cream. Pour the berry base into a freezer form, then place the dessert in the freezer. Leave it for 2-3 hours until fully cooked.
Приготовьте пломбир. Перелейте ягодную основу в форму для заморозки, после чего поставьте десерт в морозильную камеру. Оставьте его на 2-3 часа до полной готовности.
Place the finished ice cream in a bowl or bowl. Decorate it with fresh or frozen berries and nuts - you can crush them into crumbs or leave them whole.
Готовый пломбир выложите в креманку или пиалу. Украсьте его свежими или замороженными ягодами и орехами — их можно перебить в крошку или оставить целыми.