Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Cool the cream. Wash the eggs and separate the whites from the yolks. Prepare a mixer, container and bowls. Grate chocolate to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Сливки охладите. Яйца помойте и отделите белки от желтков. Приготовьте миксер, контейнер и креманки. Натрите шоколад для подачи.
Prepare the milk base. Boil the milk and let it cool slightly. Add simple and vanilla sugar to the yolks, beat until lightly fluffy. Pour them into the milk in a thin stream, stirring constantly. Then heat the resulting mass over low heat, stirring until it thickens, but do not let it boil. Then cool the milk base.
Подготовьте молочную основу. Молоко вскипятите и дайте ему немного остыть. В желтки введите простой и ванильный сахар, взбейте до легкой воздушности. Тонкой струйкой влейте их в молоко, постоянно перемешивая. Затем полученную массу подогрейте на слабом огне, помешивая, доведите ее до загустения, но не давайте закипеть. Затем молочную основу остудите.
Add cream to the milk base and complete cooking. Rub the cooled milk base through a sieve. Whip the cream with a mixer into a fluffy mass. Add to the milk-egg mixture, remembering to stir constantly. Place the workpiece in a container and let it harden for 2-3 hours. During this time, stir the mass 3-4 times.
Введите в молочную основу сливки и завершите приготовление. Остывшую молочную основу протрите через сито. Сливки взбейте при помощи миксера в пышную массу. Введите в молочно-яичную смесь, не забывая постоянно помешивать. Выложите заготовку в контейнер и поставьте застывать на 2-3 часа. За это время 3-4 раза перемешайте массу.
Place the egg ice cream in bowls and sprinkle with grated chocolate.
Пломбир из яиц разложите по креманкам, посыпьте тертым шоколадом.