Rinse the meat, dry and cut into medium-sized flat pieces. Peel the onions, rinse, cut into thin half rings. Wash the tomatoes, cut into slices. Wash the parsley and chop finely. Prepare a baking sheet and foil for baking.
Мясо промойте, обсушите и нарежьте плоскими кусочками средних размеров. Репчатый лук почистите, ополосните, нарежьте тонкими полукольцами. Помидоры помойте, нарежьте кружочками. Петрушку промойте и мелко порубите. Подготовьте противень и фольгу для запекания.
Prepare the beef. Cover the meat with cling film and beat on both sides. Sprinkle with salt and pepper.
Подготовьте говядину. Мясо накройте пищевой пленкой, отбейте с двух сторон. Посыпьте солью и перцем.
Prepare chops with tomatoes. Cut the foil into squares twice the size of the pieces of meat. Place a slice of chopped beef in each square. Place the onion on top, then the tomato slice. Lubricate the meat and vegetables with mayonnaise, sprinkle with parsley and wrap in foil. Place meat chops in foil on a baking sheet. Bake at 180 degrees for 1 hour.
Приготовьте отбивные с помидорами. Фольгу нарежьте на квадраты размером вдвое больше кусков мяса. Выложите в каждый квадрат по ломтику отбитой говядины. Сверху разместите лук, затем кружочек помидора. Смажьте мясо с овощами майонезом, посыпьте зеленью петрушки и заверните в фольгу. Выложите мясные отбивные в фольге на противень. Запекайте при 180 градусах 1 час.
Serve the tomato chops with a side of French fries.
Подавайте отбивные с помидорами с гарниром из картофеля фри.