Wash the meat and dry with paper towels. Peel the onions and turnips. For serving, wash, dry and chop the dill.
Мясо вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук и репу почистите. Укроп для подачи вымойте, обсушите, измельчите.
Prepare your food. Cut the meat into portions and beat lightly with a mallet. Cut the turnips into medium-sized cubes. Chop the onion.
Подготовьте продукты. Мясо нарежьте на порционные куски, слегка отбейте кулинарным молоточком. Репу нарежьте кубиками среднего размера. Лук измельчите.
Fry the meat. Place the chops in a hot frying pan with oil, fry until golden brown on both sides, 3-4 minutes. Then add pieces of root vegetables, onions to the meat, add water, salt and pepper. Simmer covered over medium heat for 20-25 minutes.
Обжарьте мясо. Отбивные выложите на раскаленную сковороду с маслом, жарьте до румяности с двух сторон по 3-4 минуты. Потом к мясу положите кусочки корнеплода, лук, добавьте воду, соль и перец. Потушите под крышкой на огне средней мощности 20-25 минут.
Place the chop with turnips on serving plates and sprinkle with chopped dill.
Отбивную с репой разложите по порционным тарелкам, посыпьте измельченным укропом.