Wash and dry the pork flesh, then cut into 3 parts and beat, rub each piece with salt and pepper. Wash the chicken egg. Wash the dill, dry it and chop it finely, set aside 2 tsp. for filing. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, then cut into slices.
Свиную мякоть помойте и обсушите, затем нарежьте на 3 части и отбейте, каждый кусок натрите солью и перцем. Куриное яйцо помойте. Укроп промойте, просушите и мелко нарежьте, отложите 2 ч. л. для подачи. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, затем нарежьте дольками.
Prepare the batter. In a bowl, combine flour, eggs and chopped dill, mix everything thoroughly until smooth.
Подготовьте кляр. В миске соедините муку, яйца и нарезанный укроп, все тщательно перемешайте до однородности.
Fry the chops. Heat a frying pan with oil. Dip the chops in the batter and place in the pan. Cook on both sides until cooked through, about 7 minutes per side.
Пожарьте отбивные. Разогрейте сковороду с маслом. Обваляйте отбивные в кляре и выложите на сковороду. Обжарьте с обеих сторон до готовности в течение примерно 7 минут на каждую сторону.
Place the chop on a plate, place pepper slices next to it and sprinkle with chopped dill.
Выложите отбивную на тарелку, рядом положите дольки перца и посыпьте все нарезанным укропом.