Wash the pumpkin, peel and remove seeds, divide into pieces and cut into 1x1 cm cubes. Dry the pork medallions, beat and rub with salt. Peel the garlic and pass through a press. Heat the walnuts in a dry frying pan and chop finely. To serve, rinse and dry the basil and separate into leaves.
Тыкву помойте, очистите от кожуры и семян, разделите на куски и нарежьте кубиками 1х1 см. Свиные медальоны обсушите, отбейте и натрите солью. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Грецкие орехи прокалите на сухой сковороде и мелко нарежьте. Базилик для подачи промойте и просушите, разделите на листочки.
Prepare the chops. Mix soy sauce, paprika, garlic and ground red pepper in a bowl. Rub this mixture onto the chops. Heat a frying pan, pour 1 tbsp onto it. l. oil and fry the chops on both sides until cooked through, 5 minutes on each side. Wrap the finished chops in foil and leave for 5-7 minutes.
Приготовьте отбивные. Смешайте в миске соевый соус, паприку, чеснок и красный молотый перец. Натрите этой смесью отбивные. Разогрейте сковороду, вылейте на нее 1 ст. л. масла и обжарьте отбивные с двух сторон до готовности, по 5 минут с каждой стороны. Готовые отбивные заверните в фольгу и оставьте на 5-7 минут.
Prepare the pumpkin. Place the pumpkin in a preheated bowl with 1 tbsp. l. oil in a frying pan and fry for 5 minutes, then add a little water if necessary and simmer the pumpkin until soft, about 10 minutes. Add thyme and walnuts and stir. Remove from heat and add honey, mix everything again.
Приготовьте тыкву. Тыкву выложите в разогретую с 1 ст. л. масла сковороду и обжарьте в течение 5 минут, затем при необходимости добавьте немного воды и тушите тыкву до мягкости примерно 10 минут. Добавьте тимьян, грецкие орехи и перемешайте. Снимите с огня и добавьте мед, снова все перемешайте.
Place chops on a plate, place pumpkin on each chop and garnish with basil leaves.
На тарелку выложите отбивные, на каждую отбивную положите тыкву и украсьте листьями базилика.