Wash the pork and pat dry with paper towels. Cut into pieces across the grain up to 1.5 cm thick. Cover the pieces of meat with cling film and beat with a kitchen hammer on both sides. Wash and dry the dill.
Свинину помойте и обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте кусками поперек волокон толщиной до 1,5 см. Куски мяса накройте пищевой пленкой и отбейте кухонным молотком с двух сторон. Укроп помойте и обсушите.
Marinate the meat. Place the chops in a bowl and pour in 2 tbsp. l. dark rum. Add dry Provençal herbs, salt, pepper and stir. Leave the meat to marinate for 30 minutes.
Замаринуйте мясо. Отбивные положите в миску и залейте 2 ст. л. темного рома. Добавьте сухие прованские травы, соль, перец и перемешайте. Оставьте мясо мариноваться в течение 30 минут.
Fry the marinated chops. Place the frying pan on the fire, heat it up and pour in the oil. Place chops in hot pan. Fry one side for 2-3 minutes, turn over, pour 1 tbsp into the pan. l. rum and continue frying until the meat is cooked.
Пожарьте замаринованные отбивные. Сковороду поставьте на огонь, разогрейте и влейте масло. Выложите на горячую сковороду отбивные. Обжарьте одну сторону 2-3 минуты, переверните, в сковороду влейте 1 ст. л. рома и продолжайте обжаривать до готовности мяса.
Place the finished chops on serving plates and garnish with dill sprigs.
Готовые отбивные выложите на порционные тарелки и украсьте веточками укропа.