Wash the pork and dry it with a paper towel. Then cut into pieces 1-1.5 cm thick and beat on both sides with a kitchen hammer. Sift the flour. Wash the eggs. To serve, wash the tomato and cucumber and cut into slices.
Свинину помойте, обсушите бумажным полотенцем. Затем нарежьте кусочками толщиной 1-1,5 см и отбейте с двух сторон кухонным молоточком. Муку просейте. Яйца помойте. Помидор и огурец для подачи помойте и нарежьте дольками.
Season the pork chops and make the batter. Salt and pepper each piece of chopped meat, rub the spices into the fibers. In a bowl, combine eggs, flour and dried dill, mix everything well.
Приправьте свиные отбивные и сделайте кляр. Посолите и поперчите каждый кусочек отбитого мяса, вотрите специи в волокна. В миске соедините яйца, муку и сушеный укроп, все хорошо перемешайте.
Fry the pork chops. Dip each piece of meat into the batter. Place the frying pan on the stove and heat it up. Pour in the oil, reduce the heat and place the chops in the pan. Fry for about 5 minutes on each side until fully cooked.
Пожарьте отбивные из свинины. Каждый кусочек мяса обмакните в кляр. Сковороду поставьте на плиту и разогрейте. Влейте масло, убавьте огонь и выложите на сковороду отбивные. Жарьте около 5 минут с каждой стороны до полной готовности.
Serve chops with dried dill with a side dish of lightly chopped vegetables.
Подавайте отбивные с сушеным укропом с гарниром из легкой овощной нарезки.