Wash the piece of pork and dry it well with paper towels. Then cut into pieces up to 1.5 cm thick across the grain. Grate the cheese and wash the egg. Prepare your frying pan and baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Кусок свинины помойте и хорошо обсушите бумажными полотенцами. Затем нарежьте на кусочки толщиной до 1,5 см поперек волокон. Сыр натрите на терке и помойте яйцо. Подготовьте сковороду и противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Season and pound the meat. Sprinkle both sides of each piece of pork with salt, pepper and oregano. Rub it over the meat, patting it a little so that the seasonings adhere well to the surface of the pork. Cover the seasoned meat slices with cling film and beat on both sides.
Приправьте и отбейте мясо. Каждый кусочек свинины с обеих сторон посыпьте солью, перцем и орегано. Натрите ими мясо, немного похлопывая, чтобы приправы хорошо прилипли к поверхности свинины. Приправленные ломтики мяса накройте пищевой пленкой и отбейте с двух сторон.
Roll the meat in breading. Break the egg into a separate bowl and beat with a fork. Dip the chops in the egg and then roll them in the oats. Shake off any excess crumbs.
Обваляйте мясо в панировке. Яйцо разбейте в отдельную пиалу и взбейте вилкой. Окуните отбивные в яйцо, а затем обваляйте в овсяных хлопьях. Отряхните лишние крошки.
Fry the pork chops. Place the frying pan on the stove, heat it up and pour in the oil. Place the prepared pieces of meat. Fry for about 1 minute on each side.
Пожарьте свиные отбивные. Сковороду поставьте на плиту, разогрейте и влейте масло. Уложите подготовленные кусочки мяса. Жарьте около 1 минуты с каждой стороны.
Bake the chops. Place the fried chops on a baking sheet. Mix tomato paste and ketchup and coat pork chops with them. Sprinkle with dried oregano and grated cheese. Place in a hot oven for 8-10 minutes.
Запеките отбивные. Обжаренные отбивные выложите на противень. Томатную пасту и кетчуп смешайте и промажьте ими свиные отбивные. Посыпьте сушеным орегано и тертым сыром. Поставьте в горячую духовку на 8-10 минут.
Serve the chops with dried oregano hot with a side dish of boiled rice.
Подавайте отбивные с сушеным орегано в горячем виде с гарниром из отварного риса.