Cut the meat into pieces of 1.5-2 cm. Wrap each piece in cling film and beat with a kitchen hammer on both sides to a thickness of 0.3-0.5 cm. Place the meat in a container and pepper, leave for 15-20 minutes. It is not recommended to add salt at this stage, as this will keep the meat juicy. Rinse the pepper, remove seeds and cut into arbitrary pieces.
Мясо нарежьте кусками по 1,5-2 см. Оберните каждый кусок пищевой пленкой и отбейте кухонным молотком с обеих сторон до толщины 0,3-0,5 см. Сложите мясо в контейнер и поперчите, оставьте на 15-20 минут. Солить на этом этапе не рекомендуется, так мясо останется сочным. Перец ополосните, очистите от семян и нарежьте произвольными кусочками.
Prepare the breading. Take out two plates. Break an egg into one, add salt and pour in 2 tbsp. l. kefir Sift the flour into another plate, add dry herbs (parsley, thyme, mint) and cumin.
Подготовьте панировку. Достаньте две тарелки. В одну разбейте яйцо, добавьте соль и влейте 2 ст. л. кефира. В другую тарелку просейте муку, добавьте сухие травы (петрушку, тимьян, мяту) и зиру.
Fry the chops. Heat a frying pan with 2 tbsp. l. vegetable oil. Dip the chops first into the liquid egg mixture, then into the breading. Place the chops in hot oil and fry over medium heat for 1.5-2 minutes. Turn over and cook for 2 minutes over medium-low heat until cooked through.
Обжарьте отбивные. Разогрейте сковороду с 2 ст. л. растительного масла. Отбивные обмакивайте сначала в жидкую яичную смесь, затем в панировку. Выложите отбивные в горячее масло, жарьте на среднем огне 1,5-2 минуты. Переверните и жарьте 2 минуты до готовности, на огне чуть ниже среднего.
Serve hot with sweet peppers and green peas.
Подайте блюдо горячим со сладким перцем и зеленым горошком.