Sift flour together with salt. Peel the onion, garlic and finely chop. Prepare meat broth.
Просейте муку вместе с солью. Очистите лук, чеснок и мелко порубите. Подготовьте мясной бульон.
Prepare the dough: combine flour sifted with salt, egg, water and knead into an elastic dough. Leave it in a bowl covered with cling film for 10 minutes (in a warm place).
Подготовьте тесто: просеянную с солью муку соедините с яйцом, водой и замесите эластичное тесто. Оставьте его в миске, накрытой пищевой пленкой, на 10 минут (в теплом месте).
Prepare the filling: combine the minced meat with garlic and onion. Season with salt and pepper, add hops-suneli, meat broth and stir.
Приготовьте начинку: соедините фарш с чесноком и луком. Посолите, поперчите, добавьте хмели-сунели, мясной бульон и вымешайте.
Divide the dough into 2 parts and roll each thinly. Using a mug, cut out flat cakes from one layer of dough, place the filling on them and brush the area around it with cold water. Then cover with a second layer of dough and cut along the contours of the bottom circles. Remove excess dough and seal the edges of the dumplings.
Разделите тесто на 2 части и тонко раскатайте каждую. С помощью кружки вырежьте из одного пласта теста лепешки, выложите на них начинку и смажьте место вокруг нее холодной водой. Затем накройте вторым слоем теста и вырежьте по контурам нижних кружков. Уберите излишки теста и скрепите края пельменей.
Boil the dumplings immediately or freeze.
Сразу отварите пельмени или заморозьте.