Prepare ingredients for chop with cherry tomatoes. Cut the meat across the grain into 1.5 cm thick pieces. Remove moisture with paper towels. Peel the onions and cut into feathers. Cut the chili pepper into thin rings. Prick the cherry tomatoes with a toothpick to prevent the fruit from bursting when frying.
Подготовьте продукты для отбивной с помидорами черри. Мясо нарежьте поперек волокон кусками толщиной 1,5 см. Удалите влагу бумажными полотенцами. Репчатый лук почистите, нарежьте перьями. Перец чили нарежьте тонкими колечками. Помидоры черри наколите зубочисткой, чтобы при жарке плоды не лопались.
Start preparing the meat. Cover the fillet with cling film and pound. The thickness of the meat should decrease by about half. Mix spices: salt, chaman, red pepper, barbecue seasoning. Rub this mixture onto the chops. Drizzle with olive oil.
Займитесь подготовкой мяса. Накройте филе пищевой пленкой, отбейте. Мясо по толщине должно уменьшиться примерно в два раза. Смешайте специи: соль, чаман, красный перец, приправу для шашлыка. Натрите этой смесью отбивные. Сбрызните оливковым маслом.
Prepare chops with cherry tomatoes. Place the pieces of pork into a well-heated oil in a frying pan. Fry the meat on one side for 5 minutes, then 2-3 minutes on the other side. Add onions, chili peppers and cherry tomatoes. Cook for 5-7 minutes, shaking the pan occasionally.
Приготовьте отбивные с помидорами черри. В хорошо разогретое на сковороде масло выложите куски свинины. Жарьте мясо с одной стороны 5 минут, затем 2-3 минуты с другой стороны. Добавьте репчатый лук, перец чили и помидоры черри. Готовьте 5-7 минут, периодически встряхивая сковороду.
Sprinkle the cherry tomato chops with green onions, let stand for 10 minutes and serve.
Посыпьте отбивные с помидорами черри зеленым луком, дайте постоять 10 минут и подавайте к столу.