Prepare the ingredients for the chickpea chop. Soak the chickpeas in 300 ml of water for 8 hours. Then rinse well and drain in a colander. Cut the chicken fillet into slices and beat. Wash the parsley and mint and chop. Grate the cheese on a fine grater. Peel the onion and pepper and chop.
Подготовьте продукты для отбивной с нутом. Замочите нут в 300 мл воды на 8 часов. Затем хорошо промойте, откиньте на дуршлаг. Куриное филе нарежьте на ломтики, отбейте. Петрушку и мяту помойте, измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Лук и перец почистите, измельчите.
Prepare a side dish of chickpeas. Pour the remaining water over the soaked peas and place on the fire. After boiling, cook over low heat for 1 hour. Add salt 5 minutes before cooking. Place peppers and onions in a frying pan with butter. Fry for 5-7 minutes. Salt and pepper. Mix with boiled chickpeas.
Подготовьте гарнир из нута. Залейте вымоченный горох оставшейся водой, поставьте на огонь. После закипания варите на медленном огне 1 час. За 5 минут до готовности посолите. Выложите перец и лук в сковороду со сливочным маслом. Обжарьте 5-7 минут. Посолите, поперчите. Смешайте с отварным нутом.
Cook the chops while the chickpeas cook. Mix crackers, parsley, mint, cheese. Coat chicken fillet with olive oil. Sprinkle with breading mixture. Fry on both sides in a frying pan until cooked for 10-15 minutes.
Приготовьте отбивные, пока готовится нут. Смешайте сухари, петрушку, мяту, сыр. Обмажьте куриное филе оливковым маслом. Обсыпьте панировочной смесью. Обжарьте с двух сторон на сковороде до готовности 10-15 минут.
Place the chickpeas and vegetables on a serving platter, then the chops. Garnish with fresh herbs and serve.
На сервировочное блюдо выложите нут с овощами, затем отбивные. Украсьте свежей зеленью и подавайте к столу.