Prepare the ingredients for the chop with ground coriander. Wash the carbonate and soak up excess moisture with a paper towel. Cut into pieces of equal thickness (1-2 cm). Peel the garlic and pass through a press.
Подготовьте продукты для отбивной с молотым кориандром. Карбонад помойте, пропитайте лишнюю влагу бумажным полотенцем. Нарежьте на равные по толщине куски (1-2 см). Чеснок почистите, пропустите через пресс.
Prepare the meat. Beat off the fillet pieces on both sides. Season the pork well with salt. Mix garlic with coriander and vegetable oil. Lubricate the meat with this mixture.
Подготовьте мясо. Отбейте кусочки филе с двух сторон. Хорошо натрите свинину солью. Смешайте чеснок с кориандром и растительным маслом. Смажьте мясо этой массой.
Cook the chops with ground coriander. Cover a baking sheet with foil and place the chops. Cover with a second sheet of foil. Bake at 180 degrees for 50 minutes. Then open the meat. Increase the temperature to 200-220 degrees. Cook for another 10 minutes.
Приготовьте отбивные с молотым кориандром. Противень застелите фольгой, выложите отбивные. Прикройте вторым листом фольги. Запекайте при 180 градусах 50 минут. Затем мясо откройте. Температуру увеличьте до 200-220 градусов. Готовьте еще 10 минут.
Sprinkle the chops with ground coriander and serve with fresh vegetables.
Посыпьте отбивные с молотым кориандром зеленью и подавайте со свежими овощами.