Defrost the chicken fillet in the refrigerator for 3-4 hours, wash. Wash and dry the rosemary. Peel the garlic and crush it with a knife. Prepare the foil. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3-4 часов, помойте. Розмарин помойте и обсушите. Чеснок почистите и раздавите ножом. Подготовьте фольгу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the meat. Beat the chicken fillet well and evenly on both sides with a kitchen hammer. Place the fillets in a baking dish.
Подготовьте мясо. Куриное филе хорошо и равномерно отбейте с двух сторон кухонным молотком. Выложите филе в форму для запекания.
Marinate the meat. Add salt, rosemary, thyme, cumin, crushed garlic, vegetable oil and white wine to the meat. Mix thoroughly. Place in the refrigerator for 3 hours.
Замаринуйте мясо. Добавьте к мясу соль, розмарин, чабрец, тмин, раздавленный чеснок, растительное масло и белое вино. Тщательно перемешайте. Уберите в холодильник на 3 часа.
Bake the chops. Cover the baking dish with foil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките отбивные. Накройте форму для запекания фольгой. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Serve the chop with white wine and a side of baked potatoes.
Подавайте отбивную с белым вином с гарниром из запеченного картофеля.