Defrost chicken thighs in the refrigerator for 5 hours, wash. Using a sharp knife, carefully cut the bones from the thighs, and beat the meat on both sides with a kitchen hammer. Peel the garlic and onions, pass the garlic through a press, finely chop the onion. Thaw the Mexican mixed vegetables for 1 hour. Wash and dry the parsley, divide into leaves.
Куриные бедра разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, помойте. Острым ножом аккуратно вырежьте кости из бедер, а мясо отбейте с двух сторон кухонным молотком. Чеснок и репчатый лук почистите, чеснок пропустите через пресс, лук мелко покрошите. Мексиканскую смесь овощей разморозьте в течение 1 часа. Петрушку помойте и обсушите, разделите на листочки.
Marinate the chops. Mix vegetable oil with salt, pepper, 4 chopped garlic cloves and suneli hops. Place the meat in the marinade for 2 hours.
Замаринуйте отбивные. Смешайте растительное масло с солью, перцем, 4 измельченными зубчиками чеснока и хмели-сунели. Поместите в маринад мясо на 2 часа.
Prepare the roast. Fry the onions in vegetable oil over medium heat for 5 minutes. Add 3 chopped garlic cloves and Mexican mixed vegetables to the onion and fry for another 10 minutes.
Приготовьте обжарку. Обжарьте репчатый лук на растительном масле на среднем огне в течение 5 минут. К луку добавьте 3 измельченных зубчика чеснока, мексиканскую смесь овощей, жарьте еще 10 минут.
Prepare the couscous. Salt and pepper the couscous, pour boiling water so that the water covers the cereal 2 cm above. Mix well. Let it brew for 5 minutes.
Приготовьте кускус. Кускус посолите, поперчите, залейте кипятком так, чтобы вода покрывала крупу на 2 см выше. Хорошо перемешайте. Дайте настояться 5 минут.
Prepare the side dish and fry the chops. Add tomato paste and couscous to the vegetables, mix well. Melt the butter in a frying pan. Fry the chops for 10 minutes on each side over medium heat.
Приготовьте гарнир и пожарьте отбивные. К овощам добавьте томатную пасту и кускус, хорошо перемешайте. Растопите сливочное масло на сковороде. Обжарьте отбивные по 10 минут с каждой стороны на среднем огне.
Serve the chops with couscous and garnish with parsley leaves.
Подавайте отбивные с кускусом, украсив их листиками петрушки.