If necessary, defrost the chicken fillet in the refrigerator for 2 hours, beat it well with a kitchen hammer, add salt and pepper. Wash the chicken egg. Wash the tomato, remove the stem. Prepare a whisk and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриное филе при необходимости разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, хорошо отбейте кухонным молотком, посолите и поперчите. Куриное яйцо помойте. Помидор помойте, удалите плодоножку. Подготовьте венчик и форму для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Cut the tomato into small cubes. Grate the cheese. Mix tomato with cheese, mayonnaise and corn.
Приготовьте начинку. Помидор порежьте маленькими кубиками. Сыр натрите на терке. Смешайте помидор с сыром, майонезом и кукурузой.
Fry the chop. Whisk the chicken egg with flour and parsley. Dip the fillet into the batter and fry in vegetable oil over medium heat for 5 minutes on each side.
Пожарьте отбивную. Венчиком взбейте куриное яйцо с мукой и петрушкой. Окуните филе в кляр, обжарьте на растительном масле на среднем огне по 5 минут с каждой стороны.
Bake the chop. Place the fillet in a baking dish and place the filling with corn and tomatoes on it. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Запеките отбивную. Филе переложите в форму для запекания, на нее положите начинку с кукурузой и помидорами. Запекайте в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 10 минут.
Serve the corn chop with rice.
Подавайте отбивную с кукурузой с рисом.