Thaw the pork in the refrigerator for 3 hours, wash. Rinse the rice well. Wash the chicken egg. Prepare a whisk and a kitchen hammer.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, помойте. Рис хорошо промойте. Куриное яйцо помойте. Подготовьте венчик и кухонный молоток.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into pieces 1 cm thick. Beat each piece well on both sides. Coat the chops with salt, pepper, marjoram, suneli hops and garlic powder. Pour over soy sauce and leave in the refrigerator for 2 hours.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см. Каждый кусок хорошо отбейте с двух сторон. Обмажьте отбивные солью, перцем, майораном, хмели-сунели и чесночным порошком. Полейте соевым соусом и оставьте в холодильнике на 2 часа.
Prepare the lezon and breading. Whisk the egg with water and flour. Mix breadcrumbs, flour and paprika.
Приготовьте льезон и панировку. Венчиком взбейте яйцо с водой и мукой. Смешайте панировочные сухари, муку и паприку.
Fry the chops. Heat vegetable oil in a frying pan. Dip each chop into the lezon, roll in breading and fry over medium heat for 8 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Разогрейте растительное масло на сковороде. Каждую отбивную окуните в льезон, обваляйте в панировке и пожарьте на среднем огне по 8 минут с каждой стороны.
Prepare the side dish. Boil round rice in salted water for 20 minutes in a ratio of 1:1.5, add butter and mix well.
Приготовьте гарнир. Круглый рис отварите в подсоленной воде в течение 20 минут в соотношении 1:1,5, добавьте сливочное масло и хорошо перемешайте.
Serve the chops over round rice with a fresh vegetable salad.
Подавайте отбивные с круглым рисом с салатом из свежих овощей.