Prepare ingredients for chops in a slow cooker. Wash the tomato and chop coarsely. Peel the garlic and onions. Chop the onion coarsely. Cut the pork into pieces 1-1.5 cm wide.
Подготовьте продукты для отбивных в мультиварке. Помидор помойте, крупно нарежьте. Почистите чеснок и лук. Лук крупно порубите. Свинину нарежьте на куски в 1-1,5 см шириной.
Make the marinade. Place the tomato in a blender along with the garlic and onion. Grind into a homogeneous mass. Add soy sauce and mustard. Stir.
Сделайте маринад. Выложите помидор в блендер вместе с чесноком и луком. Измельчите в однородную массу. Добавьте соевый соус и горчицу. Перемешайте.
Prepare the chops. Place pieces of meat in a plastic bag. Lightly beat on one side and the other.
Подготовьте отбивные. Выложите в целлофановый пакет куски мяса. Слегка отбейте с одной и с другой стороны.
Marinate the pork. Pour half of the marinade into a wide bowl. Place the pork and pour the remaining marinade on top. Refrigerate for 30-40 minutes.
Замаринуйте свинину. В широкую посуду налейте половину маринада. Выложите свинину, залейте сверху оставшимся маринадом. Уберите в холод на 30-40 минут.
Cook the chops in the pressure cooker. Combine sesame seeds, suneli hops, flour and salt. Roll the chops in the resulting breading. Pour oil into the bowl. Set the "Roast" program to 175 degrees. Place chops in hot oil. Fry on one side for 2-3 minutes. Then fry the other side for the same time.
Приготовьте отбивные в скороварке. Соедините кунжут, хмели-сунели, муку и соль. Обваляйте отбивные в получившейся панировке. Налейте в чашу масло. Установите программу "Жарка" на 175 градусов. Выложите отбивные в разогретое масло. Обжаривайте с одной стороны 2-3 минуты. Затем обжарьте с другой стороны в течение этого же времени.
Place the chops on a plate and garnish with tomato slices and parsley sprigs.
Выложите отбивные на тарелку, украсьте ломтиками помидора и веточками петрушки.