Thaw the chicken thighs, wash them and dry them. Wash the onion, peel it and cut it into half rings. Wash the quince, remove the seed box and cut the fruit into slices. Prepare a baking dish with high sides.
Разморозьте куриные бедра, помойте их и высушите. Помойте лук, очистите его от шелухи и порежьте на полукольца. Помойте айву, удалите семенную коробку и нарежьте фрукт на дольки. Приготовьте форму для запекания с высокими бортиками.
Prepare your ingredients. Heat the sunflower oil in a frying pan, add the onion and fry over low heat for 10-15 minutes. Rub the thighs with salt and chicken seasoning. Sprinkle quince with cinnamon and cardamom.
Подготовьте ингредиенты. Разогрейте в сковороде подсолнечное масло, выложите лук и обжарьте на небольшом огне в течение 10-15 минут. Натрите бедра солью и приправой для курицы. Посыпьте айву корицей и кардамоном.
Bake chicken thighs with quince. Place the onion on the bottom of the baking dish, place the thighs on top, and between them - quince slices so that the skin is on top. Pour white wine over the dish. Preheat the oven to 210 degrees and place the pan there for 30 minutes. Then reduce the temperature to 170 degrees and bake the meat for another 20 minutes.
Запеките куриные бедра с айвой. На дно формы для запекания выложите лук, сверху положите бедра, а между ними — дольки айвы, чтобы кожура была сверху. Полейте блюдо белым вином. Разогрейте духовку до 210 градусов и поставьте туда форму на 30 минут. Затем уменьшите температуру до 170 градусов и запекайте мясо в течение еще 20 минут.
Serve the chicken thighs with quince and a side dish of baked potatoes.
Подавайте куриные бедра с айвой, дополнив их гарниром из запеченного картофеля.