Wash the turkey and quince, dry with paper towels. Peel the garlic and onions. Cut the turkey meat into small pieces, the onion into halves of rings, and the garlic into slices. Cut out the core of the quince and cut the fruit into slices. Boil rice to serve.
Индейку и айву вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Чеснок и репчатый лук почистите. Мясо индейки нарежьте кусочками небольшого размера, лук — половинками колец, чеснок — слайсами. У айвы вырежьте сердцевину, нарежьте фрукт дольками. Отварите рис для подачи.
Roast the turkey. Heat a frying pan with oil, add turkey fillet. Fry, stirring, until golden brown, 3-4 minutes. Transfer the meat to a saucepan.
Обжарьте индейку. Разогрейте сковороду с маслом, выложите филе индейки. Обжарьте, помешивая, до румяности 3-4 минуты. Переложите мясо в сотейник.
Fry vegetables with quince. Place the onion in the same pan and fry for 2-3 minutes. Add garlic, fry for 1 minute. Add the quince, stir, fry until the fruit is golden brown, 3-4 minutes.
Обжарьте овощи с айвой. В эту же сковороду положите лук, обжарьте в течение 2-3 минут. Добавьте чеснок, обжарьте 1 минуту. Выложите айву, перемешайте, обжаривайте до румяности фруктов 3-4 минуты.
Stew the turkey with quince. Place quince with vegetables in a saucepan with turkey, add salt to taste. Add bay leaf, mustard seeds and chicken stock. Simmer with the lid closed for 40 minutes.
Потушите индейку с айвой. В сотейник с индейкой положите айву с овощами, посолите по вкусу. Добавьте лавровый лист, семена горчицы и куриный бульон. Тушите под закрытой крышкой в течение 40 минут.
Place the turkey and quince on portioned plates and serve as an accompaniment to boiled rice.
Индейку с айвой выложите на порционные тарелки, подайте в качестве дополнения к отварному рису.