Conveniently arrange food items for cooking.
Удобно расположите продукты для приготовления.
Prepare the ice cream. Pour the cream into a saucepan and put on fire. Heat without bringing to a boil. Place the yolks in a separate bowl and add sugar. Stir. Place the resulting mixture in the cream and return to the heat. When the cream begins to thicken, pour in the rum. Stir until smooth and remove from heat. Cool to room temperature.
Приготовьте пломбир. Сливки налейте в сотейник и поставьте на огонь. Подогрейте, не доводя до кипения. В отдельную миску отправьте желтки и добавьте сахар. Перемешайте. Поместите полученную смесь в сливки и поставьте вновь на огонь. Когда крем начнет густеть, влейте ром. Перемешайте до однородности и снимите с огня. Остудите до комнатной температуры.
Chill the dark rum sundae. Pour the filling mass into a plastic container and freeze it. This will take 4-5 hours. Stir the contents of the container every 30 minutes to prevent the ice cream from crystallizing.
Охладите пломбир с темным ромом. Пломбирную массу перелейте в пластиковую емкость и отправьте на заморозку. Для этого потребуется 4-5 часов. Каждые 30 минут перемешивайте содержимое контейнера, чтобы пломбир не кристаллизовался.
Serve the ice cream garnished with a sprig of mint.
Подавайте пломбир, украсив веточкой мяты.