Prepare the ingredients for cooking. Wash the eggs, separate the yolks from the whites. Cut the dried pineapple into small cubes.
Подготовьте ингредиенты для приготовления. Яйца помойте, желтки отделите от белков. Сушеный ананас нарежьте небольшими кубиками.
Make a milk base for the ice cream. Pour the milk into a small saucepan and place over medium heat. Heat without bringing to a boil. Add cream and sugar. Cook, stirring constantly, until the sugar dissolves. Remove from heat.
Сделайте молочную основу для пломбира. Молоко влейте в небольшую кастрюлю и поставьте на средний огонь. Прогрейте, не доводя до кипения. Добавьте сливки и сахар. Варите, постоянно помешивая, до растворения сахара. Снимите с огня.
Finish cooking. Beat the yolks, pour half the hot milk into them, and mix with a whisk. Add the egg-milk mixture in portions to the remaining milk in the pan. Stirring constantly, cook until thickened over low heat. Remove from heat and add rosemary and dried pineapple pieces. Stir and cool. Pour into molds and place in the freezer for 5 hours.
Завершите приготовление. Желтки взбейте, влейте к ним половину горячего молока, перемешайте венчиком. Добавьте порциями яично-молочную смесь в оставшееся в кастрюле молоко. Постоянно помешивая, варите до загустения на медленном огне. Снимите с огня, добавьте розмарин и кусочки сушеного ананаса. Перемешайте и остудите. Перелейте по формам, отправьте в морозилку на 5 часов.
Before serving, garnish the ice cream with a sprig of fresh rosemary and a piece of dried pineapple.
Перед подачей украсьте пломбир веточкой свежего розмарина и кусочком сушеного ананаса.