Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Prepare a mixer, container and bowls. To serve, dry the almonds a little and chop them coarsely.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Приготовьте миксер, контейнер и креманки. Миндаль для подачи немного подсушите и крупно измельчите.
Prepare the egg base. Beat the eggs and additional yolk with a mixer at medium speed until fluffy. The eggs should lighten in color.
Приготовьте яичную основу. Яйца и дополнительный желток взбейте миксером на средних оборотах в пышную массу. Яйца должны посветлеть.
Prepare the creamy honey base. In a separate container, whip the cream until lightly thickened. Then add honey portionwise without stopping the mixer. Beat until fluffy and thick.
Приготовьте сливочно-медовую основу. В отдельной емкости взбейте сливки до легкого загустения. Затем порционно добавьте мед, не переставая работать миксером. Взбивайте до пышной густой массы.
Finish preparing the ice cream. Carefully add the beaten eggs to the creamy honey base and beat a little. Place the workpiece in a container and place it in the freezer for 6-8 hours.
Завершите приготовление пломбира. Аккуратно добавьте в сливочно-медовую основу взбитые яйца, немного взбейте. Выложите заготовку в контейнер, отправьте в морозильную камеру на 6-8 часов.
Place ice cream with linden honey in bowls, sprinkle with chopped almonds.
Пломбир с липовым медом разложите по креманкам, посыпьте измельченным миндалем.