Peel the potatoes and cut into medium pieces, then rinse several times under cold water and soak for 1 hour to remove starch from the surface of the bars. Prepare a deep fryer or deep frying pan.
Очистите картофель и нарежьте средними брусками, затем промойте несколько раз под холодной водой и замочите на 1 час, чтобы удалить крахмал с поверхности брусков. Подготовьте фритюр или глубокий сотейник.
Dry the potatoes thoroughly with paper towels.
Хорошенько просушите картофель с помощью бумажных полотенец.
Heat the vegetable oil to 150°C and fry the potatoes for 5 minutes.
Разогрейте растительное масло до 150°C и обжарьте картофель в течение 5 минут.
Carefully remove the potatoes from the oil using a slotted spoon and place on a paper towel.
Аккуратно извлеките картофель из масла при помощи шумовки и выложите на бумажное полотенце.
Salt the finished potatoes and serve.
Готовый картофель посолите и подавайте.