Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. To serve, wash the limes and mint and pat dry with paper towels. Remove the zest from the citrus fruits, cut the fruits into two halves and squeeze out the juice. Prepare a blender, a plastic container and bowls.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Лаймы и мяту для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. С цитрусов снимите цедру, разрежьте плоды на две половины и выжмите сок. Приготовьте блендер, пластиковый контейнер и креманки.
Prepare the creamy base. Beat the cream with half the powdered sugar and salt using a blender until stiff peaks form. Add yogurt and mix thoroughly.
Приготовьте сливочную основу. Сливки взбейте с половиной сахарной пудры и солью при помощи блендера до плотных пиков. Добавьте йогурт и тщательно перемешайте.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Mix the remaining powdered sugar with lime juice. Add syrup to cream mixture, add zest. Mix the mixture thoroughly, place in a container and place in the freezer for 3-4 hours.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Оставшуюся сахарную пудру смешайте с соком лайма. Добавьте сироп в сливочную смесь, насыпьте цедру. Тщательно перемешайте массу, выложите в контейнер и поставьте в морозильную камеру на 3-4 часа.
Place ice cream with lime in ice cream bowls, garnish with fresh mint leaves.
Пломбир с лаймом разложите по креманкам, украсьте листиками свежей мяты.