Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Cool the cream well. Prepare a mold for freezing the ice cream, a whisk and a mixer.
Яйца помойте и отделите желтки от белков. Сливки хорошо охладите. Подготовьте форму для заморозки пломбира, венчик и миксер.
Prepare the ice cream base. Whisk the yolks with coconut milk and sugar. Boil them in a water bath for 15 minutes, stirring constantly. Cool.
Приготовьте основу пломбира. Смешайте венчиком желтки с кокосовым молоком и сахаром. На водяной бане уваривайте их 15 минут, постоянно помешивая. Остудите.
Prepare the cream. Using a mixer, beat the cold cream until light peaks form. Combine with base and coconut flakes. Mix everything well.
Подготовьте сливки. Миксером взбейте холодные сливки до легких пиков. Соедините с основой и кокосовой стружкой. Все хорошо перемешайте.
Prepare the ice cream. Transfer the ice cream to a freezer tray. Place in the freezer for 30 minutes. Then mix the ice cream thoroughly and put it back in the freezer for 30 minutes. Repeat this step four times.
Приготовьте пломбир. Переложите пломбир в форму для замораживания. Уберите в морозилку на 30 минут. Затем пломбир тщательно перемешайте и снова уберите в морозилку на 30 минут. Повторите этот шаг четыре раза.
Grate white chocolate. Serve the coconut sundae, topped with chocolate chips.
Белый шоколад натрите на терке. Подавайте пломбир с кокосом, посыпав порцию шоколадной крошкой.