Wash the zucchini, remove the peel and seeds. Wash the bananas and remove the peel. Roast the peanuts in a dry frying pan. Prepare a blender and freezer pan.
Кабачок помойте, удалите кожуру и семена. Бананы помойте, удалите кожуру. Арахис обжарьте на сухой сковороде. Подготовьте блендер и форму для заморозки.
Prepare the ice cream base. Coarsely chop the zucchini. Combine zucchini, banana, sour cream, milk, butter and peanuts in a blender. Mix everything thoroughly into a single mass for 5 minutes.
Подготовьте основу для мороженого. Кабачок крупно порежьте. В блендере соедините кабачок, банан, сметану, молоко, сливочное масло и арахис. Тщательно перебейте все в единую массу в течение 5 минут.
Freeze the ice cream. Transfer the base to a freezer pan. Place in the refrigerator for 1 hour, blend again and freeze for another 2 hours.
Заморозьте пломбир. Переложите основу в форму для заморозки. Уберите в холодильник на 1 час, снова перебейте блендером и заморозьте еще на 2 часа.
Serve the zucchini ice cream with a teaspoon of honey.
Подавайте пломбир из кабачков, полив порцию чайной ложкой меда.