Rinse the raisins well and remove debris. Wash the egg and separate the yolk. Keep the cream in the refrigerator for 1-2 hours. Prepare your mixer and freezer pan.
Изюм хорошо промойте, очистите от сора. Яйцо вымойте и отделите желток. Подержите сливки в холодильнике 1-2 часа. Подготовьте миксер и форму для заморозки.
Prepare raisins and cream. Add rum to the raisins and mix thoroughly. Leave for 1 hour. Beat the cream with a mixer until stiff peaks form. Add the yolk and stir well.
Подготовьте изюм и сливки. Добавьте к изюму ром, тщательно перемешайте. Оставьте на 1 час. Сливки взбейте миксером до устойчивых пиков. Добавьте желток и хорошо размешайте.
Prepare the ice cream. Add raisins to the cream and mix everything. Transfer to a freezer tray and place in the freezer for 4 hours. Once an hour, remove the ice cream from the freezer and mix thoroughly.
Приготовьте пломбир. К сливкам добавьте изюм, все перемешайте. Переложите в форму для заморозки и уберите в морозилку на 4 часа. Раз в час доставайте пломбир из морозилки и тщательно перемешивайте.
Serve the raisin ice cream in portions, sprinkling the portion with crushed walnuts.
Подавайте пломбир с изюмом порционно, посыпав порцию дробленым грецким орехом.