Prepare the ingredients for the jam ice cream. Cream must be chilled
Подготовьте продукты для пломбира с джемом. Сливки должны быть охлажденными
Prepare the creamy mixture. Whip half the cream at medium speed until stiff peaks form. Add half the condensed milk and beat again.
Подготовьте сливочную массу. Половину сливок взбейте на средних оборотах до жестких пиков. Добавьте половину сгущенки, еще раз взбейте.
Prepare ice cream with jam. Line a cake pan with parchment and spread the creamy mixture. Spread the jam in an even layer. Place in the freezer for 60 minutes. Whip the remaining cream and condensed milk in the same way as in the first step. Spread in an even layer over the jam. Draw patterns on top with a fork. Place in the freezer for 5 hours.
Приготовьте пломбир с джемом. Форму для кекса выложите пергаментом, распределите сливочную массу. Выложите ровным слоем джем. Уберите в морозилку на 60 минут. Оставшиеся сливки и сгущенку взбейте таким же образом, как в первом шаге. Выложите ровным слоем на джем. Нарисуйте сверху вилкой узоры. Уберите в морозилку на 5 часов.
Before serving, cut the jam ice cream with a hot knife into portions and serve.
Перед подачей нарежьте пломбир с джемом горячим ножом на порции и подавайте к столу.