Prepare the ingredients for the ice cream with sweetener. Egg whites need to be cooled before beating. Grind the sugar substitute in tablets into powder using a coffee maker or mortar.
Подготовьте продукты для пломбира с сахарозаменителем. Белки нужно охладить перед взбиванием. Заменитель сахара в таблетках измельчите при помощи кофеварки или ступки в порошок.
Prepare the ice cream base. Using a mixer, beat the whites into a fluffy foam. Add cottage cheese, liquid and dry milk, vanillin, sugar substitute. Beat again until the consistency of thick sour cream.
Подготовьте основу для мороженого. Миксером взбейте белки в пышную пену. Добавьте творог, молоко жидкое и сухое, ванилин, заменитель сахара. Снова взбейте до консистенции густой сметаны.
Finish preparing the ice cream with sweetener. Place the milk mass in a common container or individual molds. Place in the freezer for 2 hours.
Завершите приготовление пломбира с сахарозаменителем. Выложите молочную массу в общий контейнер или отдельные формочки. Уберите в морозилку на 2 часа.
Serve the sweetener ice cream with pieces of fruit and nuts.
Подавайте пломбир с сахарозаменителем с кусочками фруктов и орехами.