Prepare the ingredients for the ice cream with glaze. Cool the cream well. Prepare baking paper.
Подготовьте продукты для пломбира с глазурью. Сливки хорошо охладите. Подготовьте пекарскую бумагу.
Prepare the custard. Combine milk powder, sugar and vanilla sugar. Pour in 250 ml of milk, stir until smooth. Bring the mixture to a boil. Turn off the fire. Add the starch to the remaining 50 ml of milk and stir well. Pour into the sweet milk mixture. Stir. After the mixture thickens, strain the mixture, cover with film “in contact” and cool.
Приготовьте заварной крем. Соедините сухое молоко, сахар и ванильный сахар. Влейте 250 мл молока, размешайте до однородности. Доведите смесь до кипения. Огонь выключите. Выложите крахмал в оставшиеся 50 мл молока, хорошо размешайте. Влейте в сладкую молочную массу. Перемешайте. После того, как смесь загустеет, процедите массу, закройте пленкой "в контакт" и остудите.
Make a sundae. Beat the cream with a mixer until thick. Add to the brewed milk. Stir. Pour into ice cream molds and place in the freezer. As soon as the ice cream begins to harden, insert the sticks. Leave in the freezer for 4-5 hours.
Сделайте пломбир. Взбейте сливки миксером до плотного состояния. Добавьте к заварному молоку. Перемешайте. Разлейте в формочки для мороженого, уберите в морозилку. Как только пломбир начнет застывать, вставьте палочки. Оставьте в морозилке на 4-5 часов.
Prepare the glaze. Melt the chocolate in a water bath. Add butter to chocolate. Stir. Dip the finished ice cream on a stick into the glaze, place it on baking paper and put it back in the cold so that the chocolate on the ice cream hardens.
Подготовьте глазурь. Растопите шоколад на водяной бане. Выложите к шоколаду сливочное масло. Перемешайте. Готовый пломбир на палочке окуните в глазурь, выложите на пекарскую бумагу и снова уберите в холод, чтобы шоколад на мороженом застыл.
Once the ice cream is frozen well, serve the treat.
Как только пломбир с глазурью хорошо замерзнет, подавайте угощение.