Rinse the tomatoes, cut out the stem, remove the skin and cut into small cubes. Wash the lime, dry it, roll it in your hands and on the countertop, squeeze out the juice. Rinse the meat under cold water and pat dry with paper towels. Cut into 2cm thick pieces, then place the meat in a plastic bag or wrap in cling film. Beat the pieces with a kitchen hammer on both sides to a thickness of 0.5 cm. Cut the butter into small cubes.
Помидоры ополосните, вырежьте плодоножку, снимите кожицу и нарежьте на мелкие кубики. Лайм вымойте, обсушите, покатайте в руках и по столешнице, выжмите сок. Мясо промойте под холодной водой и насухо оботрите бумажными полотенцами. Нарежьте на кусочки толщиной 2 см, затем положите мясо в полиэтиленовый пакет или оберните пищевой пленкой. Отбейте кусочки кухонным молотком с двух сторон до толщины 0,5 см. Сливочное масло нарежьте на небольшие кубики.
Prepare a dish with vegetables. Warm a plate and place tomatoes on it, sprinkle with dried parsley. Pour over the broth, add salt and pepper. Place butter on top.
Подготовьте блюдо с овощами. Прогрейте тарелку и выложите на нее помидоры, присыпьте сушеной петрушкой. Полейте бульоном, посолите, добавьте перец. Сверху выложите сливочное масло.
Cook the meat. Heat a frying pan over high heat and coat it with a thin layer of oil. Place pieces of meat on a hot frying pan and fry depending on the type of meat. The beef is fried for 5 minutes on each side over medium heat. Fry the lamb over medium heat without a lid for about 7 minutes, depending on the thickness.
Приготовьте мясо. Разогрейте сковороду на сильном огне и смажьте ее тонким слоем масла. Выкладывайте кусочки мяса на раскаленную сковороду и жарьте в зависимости от вида мяса. Говядина жарится 5 минут с каждой стороны на среднем огне. Баранину жарят на среднем огне без крышки около 7 минут в зависимости от толщины.
Immediately after cooking, place the chops on a prepared plate with the tomato and dried parsley, and cover with a lid. Before eating, turn the meat over so the soaked side is facing up.
Отбивные сразу после приготовления выложите на подготовленную тарелку с помидором и сушеной петрушкой, накройте крышкой. Перед употреблением переверните мясо пропитавшейся стороной наверх.