Defrost chicken fillet in the refrigerator for 3 hours, wash. Wash the chicken egg. Wash and dry the lettuce leaves. Peel the onions, rinse and chop coarsely. Prepare a kitchen hammer and blender.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, помойте. Куриное яйцо помойте. Листья салата вымойте и обсушите. Репчатый лук почистите, ополосните, крупно порежьте. Подготовьте кухонный молоток и блендер.
Prepare and marinate the meat. Cut the chicken fillet across the grain into pieces 1 cm thick, lightly beat on both sides with a kitchen hammer. Mix turmeric, curry, soy sauce, salt and pepper mixture. Coat the chops with marinade and leave for 1 hour.
Подготовьте и замаринуйте мясо. Куриное филе порежьте поперек волокон на куски толщиной 1 см, слегка отбейте с двух сторон кухонным молотком. Смешайте куркуму, карри, соевый соус, соль и смесь перцев. Обмажьте маринадом отбивные, оставьте на 1 час.
Make the batter. Grind the onion in a blender, mix with egg and flour.
Сделайте кляр. Репчатый лук измельчите в блендере, смешайте с яйцом и мукой.
Fry the chops. Heat the vegetable oil well in a frying pan. Dip the chops in the batter, place in the pan and fry over medium heat for 5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. На сковороде хорошо разогрейте растительное масло. Окуните отбивные в кляр, выложите на сковороду и жарьте на среднем огне по 5 минут с каждой стороны.
Serve the chop with ground turmeric on lettuce leaves.
Подавайте отбивную с молотой куркумой на листьях салата.