Prepare the necessary products. Wash the pork and dry it with paper towels. Prepare food foil and a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees. Prepare vegetable salad to serve.
Подготовьте необходимые продукты. Свинину вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Приготовьте пищевую фольгу и противень. Включите духовку на 200 градусов. Приготовьте овощной салат для подачи.
Prepare the chops. Cut the meat across the grain to a thickness of about 1 cm, wrap the pieces in cling film, and go over them with a culinary mallet. Mix salt and pepper and rub chops on both sides.
Подготовьте отбивные. Мясо нарежьте поперек волокон толщиной около 1 см, оберните куски пищевой пленкой, пройдитесь по ним кулинарным молотком. Смешайте соль с перцем, натрите отбивные с двух сторон.
Bake the chops. Wrap each piece tightly in foil, place on a baking sheet, place in the middle section of the oven and bake for 40 minutes.
Запеките отбивные. Каждый кусок плотно заверните в фольгу, разложите на противне, поставьте в средний отдел духового шкафа и запекайте в течение 40 минут.
Free the chop with red hot pepper from the foil and place on serving plates. Serve with vegetable salad.
Отбивную с красным жгучим перцем освободите от фольги, выложите на порционные тарелки. Подайте с овощным салатом.