Prepare the necessary products. Wash the chicken fillet and dill and dry with paper towels. Finely chop the dill. Peel the red onion and cut into rings. Boil Brussels sprouts to serve.
Подготовьте необходимые продукты. Куриное филе и укроп вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Укроп мелко нарежьте. Красный лук почистите, нарежьте кольцами. Отварите брюссельскую капусту для подачи.
Fry the chicken chops. Beat the chicken fillet a little, bread it in beaten eggs and flour. Heat a frying pan with oil, add the chops, sprinkle with salt and chicken seasoning. Fry for 4-5 minutes, turning regularly.
Пожарьте куриные отбивные. Куриное филе немного отбейте, запанируйте во взбитых яйцах и муке. Раскалите сковороду с маслом, выложите отбивные, посыпьте солью и приправой для курицы. Обжарьте 4-5 минут, регулярно переворачивая.
Combine meat with remaining ingredients. Spread the fried meat with mayonnaise, add onion rings and chopped dill. Place the chops in a glass bowl and microwave for 1 minute.
Соедините мясо с оставшимися продуктами. Обжаренное мясо намажьте майонезом, выложите луковые кольца и измельченный укроп. Положите отбивные в стеклянную емкость и поставьте в микроволновку на 1 минуту.
Place the chops with red onion on serving plates and serve with Brussels sprouts as an addition.
Отбивные с красным луком разложите по порционным тарелкам, подайте в качестве дополнения брюссельскую капусту.