Wash the pork and dry it with paper towels. Peel the red onion and garlic. Cut the onion into halves of rings. Wash and chop vegetables for serving.
Свинину вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Красный лук и чеснок почистите. Лук нарежьте половинками колец. Вымойте и нарежьте овощи для подачи.
Prepare the meat. Cut the pork into pieces 1-1.5 cm thick. Beat with a mallet and add salt.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте кусочками толщиной 1-1,5 см. Отбейте кулинарным молоточком, посолите.
Prepare the sauce. Crush the garlic with the flat side of the knife. Heat the oil in a frying pan, add the garlic and fry, stirring, for 2-3 minutes. Then remove it; it will not be needed for the dish. Fry the onion in garlic oil until translucent, about 3-4 minutes. Then add wine, add thyme, season with salt, add butter. Stir and simmer under a closed lid for 10-12 minutes. The sauce should thicken.
Приготовьте соус. Чеснок раздавите плоской стороной ножа. Нагрейте на сковороде масло, выложите чеснок и обжарьте, помешивая, в течение 2-3 минут. Затем его уберите, он для блюда не понадобится. Лук обжарьте на чесночном масле до прозрачности, около 3-4 минут. Затем добавьте вино, положите тимьян, приправьте солью, добавьте сливочное масло. Перемешайте и потушите под закрытой крышкой в течение 10-12 минут. Соус должен загустеть.
Cook the chops in the wine sauce. Place the chops in the sauce, reduce the heat to low, and cook covered for 1 hour.
Приготовьте отбивные в винном соусе. Выложите в соус отбивные, убавьте мощность огня до минимума, готовьте под крышкой в течение 1 часа.
Place the chop with red wine on serving plates and serve with fresh vegetables.
Отбивную с красным вином разложите по сервировочным тарелкам, подайте со свежими овощами.