Prepare the necessary products. Wash the pork and dry it on paper towels. Peel the garlic. Wash and dry the cilantro and lime for serving. Cut the cilantro coarsely, the lime into thin slices. Prepare a coffee grinder or mortar.
Подготовьте необходимые продукты. Свинину вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи. Кинзу и лайм для подачи вымойте, обсушите. Кинзу нарежьте крупно, лайм — тонкими слайсами. Приготовьте кофемолку или ступку.
Prepare the spice mixture. Finely chop the garlic. Grind the coriander and cumin seeds not very finely using a coffee grinder or mortar. Combine spices with 1 tbsp. l. olive oil and mix well.
Подготовьте смесь специй. Чеснок мелко порубите. Семена кориандра и зиры перетрите не очень мелко при помощи кофемолки или ступки. Соедините специи с 1 ст. л. оливкового масла и хорошо перемешайте.
Prepare the chops. Beat the pieces of meat on both sides, rub with ground black pepper, salt and spread well with a mixture of spices.
Подготовьте отбивные. Куски мяса отбейте с двух сторон, натрите черным молотым перцем, солью и хорошо намажьте смесью специй.
Fry the meat. Turn on medium-high heat and heat the frying pan with the oil until it starts to sizzle. Place the meat and fry on each side for 5-7 minutes.
Пожарьте мясо. Включите умеренно-сильный огонь, хорошо разогрейте сковороду с маслом, оно должно начать шипеть. Выложите мясо и жарьте с каждой стороны по 5-7 минут.
Place the coriander chops on serving plates, sprinkle with cilantro and garnish with lime wedges.
Отбивные с кориандром выложите на сервировочные тарелки, посыпьте кинзой и украсьте дольками лайма.