Rinse the rice under cold water several times, then boil and cool. Clean the daikon. Cut the fish, crab sticks and prepared daikon into strips. Grate the cheese on a fine grater. Wrap the sushi mat in cling film.
Промойте рис под холодной водой несколько раз, затем отварите и остудите. Очистите дайкон. Рыбу, крабовые палочки и подготовленный дайкон нарежьте полосками. Натрите сыр на мелкой терке. Коврик для суши оберните в пищевую пленку.
Place a sheet of nori on a sushi mat, matte side up, and spread 50 g of rice over the surface of the nori.
Выложите лист нори на коврик для суши матовой стороной вверх и распределите по поверхности нори 50 г риса.
Place cottage cheese, daikon, crab sticks and salmon in the middle of the sheet. Roll the roll using a mat and cut into 8 equal pieces. Prepare the remaining rolls in the same way.
На середину листа выложите творожный сыр, дайкон, крабовые палочки и лосось. Сверните ролл с помощью коврика и разрежьте на 8 равных частей. Таким же образом приготовьте остальные роллы.
Mix mayonnaise with cheese and sriracha sauce. From the resulting mass, make “caps” for the sliced rolls, then place them on a baking sheet and bake at 200°C for 5 minutes.
Смешайте майонез с сыром и соусом шрирача. Из полученной массы сделайте «шапочки» для нарезанных роллов, затем выложите их на противень и запекайте при 200°C 5 минут.
Serve the finished rolls with your favorite side dishes.
Подавайте готовые роллы с любимыми гарнирами.