Prepare the ingredients for the chops with Dijon mustard. Divide the meat into portions 1-2 cm thick. Beat with a kitchen hammer.
Подготовьте продукты для отбивных с дижонской горчицей. Мясо разделите на порции толщиной 1-2 см. Отбейте кухонным молотком.
Marinate the meat. Place portions in a bowl and sprinkle with pepper. Lubricate with mustard and then with mayonnaise. Leave for at least 30 minutes.
Замаринуйте мясо. Выложите порции в посуду, посыпьте перцем. Смажьте горчицей, а затем майонезом. Оставьте минимум на 30 минут.
Prepare chops with Dijon mustard. Heat oil in a frying pan over high heat. Place chops. After this, reduce the heat to medium. Fry until golden brown, 15 minutes. Add some salt. Close the lid, turn the heat to low, and cook for another 10 minutes.
Приготовьте отбивные с дижонской горчицей. Разогрейте в сковороде масло на сильном огне. Выложите отбивные. После этого огонь убавьте до среднего. Жарьте до золотистого цвета 15 минут. Посолите. Закройте крышку, огонь сделайте слабым, готовьте еще 10 минут.
Serve hot chops with Dijon mustard with cheese, tomato or mushroom sauce.
Горячие отбивные с дижонской горчицей подавайте с сырным, томатным или грибным соусом.