Prepare ingredients for chops. Wash the meat, dry it, cut it across the grain into large portions 1-1.5 cm thick. Peel the onion and cut it into half rings.
Подготовьте продукты для отбивных. Мясо помойте, обсушите, нарежьте поперек волокон крупными порциями толщиной 1-1,5 см. Лук почистите, нарежьте полукольцами.
Make the chops. Beat the pork pieces on both sides. Salt and pepper.
Сделайте отбивные. Куски свинины отбейте с обеих сторон. Посолите, поперчите.
Prepare chops with buckwheat milk. Heat a frying pan with oil over high heat. Place chops. Fry, turning, until golden brown. Add onion. Fry for another 5 minutes. Add Italian herbs and nutmeg. Pour in buckwheat milk. Simmer over low heat for 50-60 minutes until the meat is cooked.
Приготовьте отбивные с гречневым молоком. Сковороду хорошо раскалите с маслом на сильном огне. Выложите отбивные. Жарьте, переворачивая, до золотистого цвета. Добавьте лук. Жарьте еще 5 минут. Всыпьте итальянские травы и мускатный орех. Влейте гречневое молоко. Тушите на медленном огне 50-60 минут до готовности мяса.
Serve chops with buckwheat milk with a side dish of potatoes and a salad of fresh vegetables.
Подавайте отбивные с гречневым молоком с гарниром из картофеля и салатом из свежих овощей.